Royal Health Foam samenwerking met professionals
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Royal Health Foam samenwerking met professionals

Royal Health Foam samenwerking met professionals

Royal Health Foam werkt al jaren samen met meerde chiropractors en manueel therapeuten maar heeft nu concrete afspraken gemaakt. Begin dit jaar (2024) hebben afspraken gemaakt voor samenwerking met meerdere chiropractors waarbij wij hun patiënten voordelen bieden. Professionals zoals ergotherapeuten, chiropractors en manueeltherapeuten weten uiteraard veel meer van houding en een juiste ergonomie dan wij waardoor deze samenwerking bijzonder goed werkt. Wij hebben veel ergotherapeuten, chiropractors en manueeltherapeuten als klant uit het hele land en deze professionals weten onze producten en manier van werken al jaren te waarderen.  

Wij houden ons dagelijks en alweer zo’n 25 jaar intensief bezig met goed en gezond slapen. Hierdoor weten wij als geen ander het belang van een goed bed met de juiste stevigheid en slaapklimaat. 

Het belang van het juiste matras

Ongeveer één derde van onze tijd liggen we op bed. Als we op bed liggen hebben we onze ergonomie (lichaamshouding) niet in de hand en is het het matras en de bedbodem die voor onze lichaamshouding zorgt. Het belang van een echt goed matras en bedbodem is hierdoor bijzonder groot met name voor mensen met een zwakke rug of mensen met rugklachten.

Het vinden en kopen van een goed matras is de investering hierdoor meer dan waard. Het juiste matras kan een enorm verschil maken in goed slapen en ook of men minder of zelfs geen klachten meer heeft bij het opstaan. 

Comfort en juiste ergonomie

Mensen die een nieuw matras gaan kopen zijn meestal vooral op zoek naar comfort maar eigenlijk is het comfort van een matras minder belangrijk. Natuurlijk is het fijn als een matras comfortabel is en prettig aanvoelt maar het is toch belangrijker dat u geen pijnklachten ontwikkeld.  Een te hard matras kan pijn en drukpunten van de rug veroorzaken terwijl een te zacht matras, dat overigens vaak comfortabel aanvoelt, te weinig ondersteuning biedt.  Een medium-hard matras werkt vaak het beste omdat de schouder en heupen iets meer in het matras kunnen wegzakken. Iemand die wat zwaarder is  zou voor een wat steviger matras moeten kiezen omdat er dan  meer steun van de rug ontstaat. Een matras dat u helpt om zonder pijn en stijfheid goed te kunnen slapen is het beste matras.

Orthopedisch matras

Pas op met claims dat een matras ‘orthopedisch’ zou zijn want dit is vrijwel tijd onzin. Wat maakt een matras orthopedisch of medisch-goedgekeurd?  Daarbij heeft elk mens een ander lichaam en lichaamsbouw waardoor er niet één matras geschikt voor alle rugklachten.  Iedereen moet zelf bepalen of de geclaimde extra’s van een matras meer comfort en meer steun voor de rug bieden. Mensen doen er goed aan een matras te kiezen dat aan hun eisen van comfort en ondersteuning voldoet en hen goed laat slapen én laat opstaan zonder klachten.  


Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin